Sedan lanseringen av DigiFile så har den mest nerladdade produkten visat sig bli Copéma för V86!
Vi på DigiFile vill fira detta genom att ge er läsare en snabb introduktion till Copéma och deras produkter eftersom många fortfarande inte vet så mycket om bolaget. Copéma är ett företag som specialiserat sig på att skapa tips- och spelprogram och har en lång erfarenhet i branschen, bolaget registrerades redan 1978.

Vad gör programmen?

Vem har inte drömt om att bli mångmiljonär på trav eller tipset? Copémas program hjälper dig till just det. Genom programmen så kan du enkelt välja ut raderna med bäst vinstchans eller gardera mer för samma insats och få ännu bättre vinstchanser. Hur går då detta till? Jo, tack vare att varken tips eller trav är ett rent lotteri så kan man välja bort många rader utan att tappa lika mycket i vinstchans. Exempel på storvinst med spelsystem från Copéma är Bente Christiansen som vann nästan en halv miljon kronor på en rad som endast kostade 50 öre, du kan läsa mer om Bentes vinst på här på Aftonbladet. Copémas program rekommenderas även av landslagsspelaren Matte Forslund som också har varit spelexpert hos Svenska Spel i många år.

Copémas spelprogram ger dessutom möjlighet till att via nätet enkelt överföra många spelkuponger, eller till och med tusentals enkelrader, till spelföretag som Svenska Spel, Unibet, ATG och andra spelbolag.
Till betalversionerna hör bland annat Copéma för V75, Copéma för Tips och Copéma för Bomben.

Andelsbolag

Populariteten kring andelsbolag har ökat kraftigt de senaste åren och därför är alla Copémas produkter också anpassade efter det. Den som är ansvarig för tipset mailar helt enkelt en fil med spelsystemet till alla deltagare, sedan kan deltagarna själva följa och rätta de spelade raderna med en demoversion av trav- eller tipsprogrammet.
Programmen kan givetvis skriva ut papperskopior av systemen i klartext, vilket är lämpligt för spelombud som har andelsbolag för kunderna. Speciellt populärt hos många ombud är andelsspel på travet och Bomben.

www.copema.se hittar du hela bolagets produktflora. Där kan du även läsa mer om de olika programmen och företaget. På webbsidan finns även detaljerade manualer och många bra instruktioner om produkterna.