Med en ständigt växande produktflora och många försäljningar av framförallt den digitala planeringskalendern för lärarpersonal, DigiPlan, så har DIGITALRIC blivit en av storspelarna på DigiFile.

DIGITALRIC eller Walther Alriksson som han egentligen heter är en gedigen musikspecialist med decennielång erfarenhet som musiklärare, och en bättre resumé kan man knappast tänka sig till spännande produkter som bland annat 100 Musikfrågor och Musik-Memory samt massor av noter och musikbakgrunder.

Walther är numera pensionerad men har drivit sitt musikförlag ALRIC MUSIC sedan 80-talet vid sidan av sitt jobb som musiklärare. Numera fokuserar han på att utveckla verksamheten ytterligare där digitaliseringen av hans produkter är en viktig del. Fler och fler av förlagets sånger finns numera som direkt nedladdning liksom musikbakgrunder till dessa, och ytterligare musikläromedel i digital form är dessutom på gång. Detta är vi på DigiFile väldigt tacksamma för och hoppas på att få se många fler av hans produkter hos oss framöver.

Gå gärna in på www.digifile.se/saljare/DIGITALRIC/ för att hitta hela DIGITALRICS produktutbud!