Att handla ekologiskt och närproducerat från din lokala bondgård handlar inte bara om att få mat på bordet. Det ger en förståelse om var maten kommer ifrån och en dialog med bonden där de får berätta om sina produkter. Att som tillverkare få prata med sina kunder direkt sporrar en att skapa ännu bättre produkter både i form av kvalitet och upplevelse.

DigiFile är byggd på samma mentalitet att tillhandahålla bra digitalt material till ett bra pris i en enkel plattform där Säljare och Köpare kan mötas. Istället för mjölk och köttfärs så handlar DigiFile om digitala produkter såsom bilder, videos, ljud, e-böcker, dokument och mycket mer.

DigiFile – Den Digitala Marknadsplatsen

Vi välkomnar er som skapar digitala verk och lovar att göra vårt yttersta för att bygga vidare på sajten och skapa den bästa platsen för er att sälja era verk. Vi har inga klausuler om ensamrätt så att du som Säljare inte ska behöva känna dig låst. Du är fri att sälja dina verk på vilket annat ställe du vill. Vårt jobb är att se till att den bästa platsen för försäljning är hos oss. Vi respekterar varje säljare och den tid du har lagt ner på dina verk och därför vill vi erbjuda den den bästa provisionen till dig oavsett hur mycket du säljer. På DigiFile får du tillbaka nästan hela 80% av försäljningen, minus PayPals avgifter som varierar beroende på försäljningsbeloppet. Resterande 20% går till förvaltningskostnader, support och utveckling av sajten.

Du kan enkelt skapa ett konto som säljare och genast börja sälja dina digitala verk. För att skapa en ännu bättre upplevelse för köparen så kan du också skapa en egen profilsida där du berättar om dig själv och dina verk. Du får information via e-mail för varje produkt du säljer och kan också se försäljningsstatistik i portalen.

Till er som köpare av digitalt material har vi försökt att skapa en så användarvänlig och enkel marknadsplats som möjligt. Priset på varje produkt är det som visas. Det finns inga gömda avgifter eller abonnemangsavgifter. Vi har skapat en StandardLicens som passar de flesta produkter så att man enkelt ska förstå vad man får göra med respektive köp. Du kan läsa mer om standardlicensen här. Generellt handlar det om att du får använda den digitala produkten för eget bruk eller i ett kommersiellt projekt. Du får inte sälja den vidare eller låta den utgöra kärnan i en produkt som du avser sälja vidare.

 Framtiden

Just nu är det dag 1 här på DigiFile, men det har tagit månader att skapa denna marknadsplats. Vårt team har jobbat hårt med design och funktion för att komma dit vi är idag, och vad vi lanserar idag är vi stolta över. Vi kommer inte sluta jobba med sidan nu, tvärtom så är det nu det riktiga arbetet börjar. Vi kommer kontinuerligt att bygga vidare på DigiFile så att den blir ännu bättre för er som användare.

Ett Stort Tack från hela DigiFile teamet.

Vi tar tacksamt emot era tankar och synpunkter.
Dags att börja skapa..