Kul att Du Tittar Förbi!

DigiFile är en nystartad svensk sajt som vill förenkla för kreativa skapare att tillgängliggöra sina digitala verk på nätet. Att kunna leva på det man älskar att göra borde vara en självklarhet för alla, och något som vi värnar om. Därför vill vi göra det så lätt som möjligt för alla duktiga kreatörer ute i landet att nå ut till den marknad de förtjänar.

DigiFile är grundat av tre kreatörer som själva brinner för digitalt skapande och där DigiFile i sig visat sig bli en del i detta. Vi vill påverka och förändra det traditionella sättet att kapitalisera på sina verk genom att ta steget till den virtuella världen och göra det möjligt online.

Daniel_Martin

När våra säljare lyckas, så lyckas vi!

DigiFile bygger på gemenskap och tillsammans skapar vi den plats där våra medlemmar möts och skapar framgång. Vi siktar alltid på att ha ett win-win förhållande med våra medlemmar, för det är tillsammans vi lyckas!

Vårt Team

Martin Tina
Martin TinaGrundare
Martin är utbildad civilekonom och civilingenjör inom Industriell Ekonomi med inriktning inom Datavetenskap och e-handel. Han har jobbat inom bank & finansbranschen de senaste 10 åren och brinner för affärsutveckling och strategiska IT frågor.
Daniel Vindenberg
Daniel VindenbergGrundare
Daniel har ett förflutet i bank & finansbranschen med ett stort intresse för system- och affärsutveckling.
Sam Manaberi
Sam ManaberiGrundare
Sam är civilekonom och civilingenjör inom Industriell Ekonomi med 10 års erfarenhet från solenergi och bilindustrin. Han har haft olika ledande befattningar och levt bl.a. i USA, Tyskland och Frankrike.